U gebruikt een verouderde browser.
We raden u aan om te upgraden naar de nieuwste
Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox

Geschiedenis

NoXqs is in 2004 opgericht door Jeroen van Schaik en Marcel Hurkens. Beiden hadden een bijzonder talent voor het zien van mogelijkheden.

Het vergroten van de mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking door visuele communicatie en technologie. En het zien van mogelijkheden van mensen met autisme in de ICT.

Jeroen en Marcel maakte in 10 jaar een succesvol softwarebedrijf van NoXqs. Meer daarover in deze prachtige mini-documentaire ‘NoXqs the Movie’.

Door Bart van der Horst en Bertho Smit. Gemaakt met de oprichters Jeroen van Schaik en Marcel Hurkens ter ere van het 10-jarig bestaan van NoXqs op 24 april 2014.

Per november 2014 vormt Masc het nieuwe bestuur van NoXqs. Het Nijmeegse ICT-bedrijf heeft twintig jaar ervaring in ICT, software en online marketing.

Met het nieuwe bestuur blijft de identiteit van NoXqs als Social Enterprise behouden. We blijven een plek waar zowel medewerkers als opdrachtgevers het beste uit zichzelf halen.

De oprichters en directeurs van Masc, Rob Burow en Michiel Geurts vormen het nieuwe bestuur van NoXqs. Sinds 1 januari 2015 is Karlijn Migo-Merx directeur.