U gebruikt een verouderde browser.
We raden u aan om te upgraden naar de nieuwste
Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox

Over NoXqs

NoXqs

Jou geven wat je écht nodig hebt.

Dat is waar we op uit zijn. We zetten onze creativiteit, flexibiliteit, accurate kennis van de technologie én van de gebruiker in om je te helpen je waarden te verzilveren.
Dat gaat verder dan het kijken naar wensen en behoeftes. We bewegen actief mee in een creatief proces waarbij we de technologie inzetten zodat het maximaal in je voordeel werkt.

“We weten nog niet wat we de komende jaren aan mooie ict-producten mogen gaan maken.”
Maar we weten zeker dat iedereen ze wil gebruiken!

Social enterprise

Talent verzilveren

We werken vanuit de visie dat iedere medewerker zijn sterke kanten moet kunnen ontwikkelen en benutten. De minder sterke kanten zitten dan minder in de weg.
We nemen mensen aan met een uniek talent dat we verzilveren binnen het bedrijf. Daarom is NoXqs een Social enterprise.

Meer weten over NoXqs als Social Enterprise?

NoXqs in de media

social_enterprise_NL_logo

“Vijf procent van alle mensen die in 2014 van de Wajong naar een reguliere arbeidsplaats zijn gegaan werken bij NoXqs.”

Geschiedenis

NoXqs is in 2004 opgericht door Jeroen van Schaik en Marcel Hurkens. Beiden hadden een bijzonder talent voor het zien van mogelijkheden.

Het vergroten van de mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking door visuele communicatie en technologie. En het zien van mogelijkheden van mensen met autisme in de ICT.

Jeroen en Marcel maakte in 10 jaar een succesvol softwarebedrijf van NoXqs. Meer daarover in deze prachtige mini-documentaire ‘NoXqs the Movie’.

Door Bart van der Horst en Bertho Smit. Gemaakt met de oprichters Jeroen van Schaik en Marcel Hurkens ter ere van het 10-jarig bestaan van NoXqs op 24 april 2014.

Per november 2014 vormt Masc het nieuwe bestuur van NoXqs. Het Nijmeegse ICT-bedrijf heeft twintig jaar ervaring in ICT, software en online marketing.

Met het nieuwe bestuur blijft de identiteit van NoXqs als Social Enterprise behouden. We blijven een plek waar zowel medewerkers als opdrachtgevers het beste uit zichzelf halen.

De oprichters en directeurs van Masc, Rob Burow en Michiel Geurts vormen het nieuwe bestuur van NoXqs. Sinds 1 januari 2015 is Karlijn Migo-Merx directeur.

De verhalen

niet langer een stoornis
autisten met talent