U gebruikt een verouderde browser.
We raden u aan om te upgraden naar de nieuwste
Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox

Onze aanpak

We werken met je samen

Voor ons ben je vanaf het begin een volwaardige partner. Wij geloven in synergie: wat we bereiken in samenwerking is altijd groter dan wat we afzonderlijk zouden kunnen.

Wij leveren software die werkt

We werken in kleine stappen aan je product. Steeds als er een stukje klaar is, kun je dat meteen gebruiken. Zo leer je het product goed kennen. De ervaring leert dat dit ook ruimte geeft voor nieuwe ideeën.

Wij omarmen verandering

Software verandert continu, maar jij staat ook niet stil! Terwijl we samen aan je product werken doe je een heleboel ervaring op. Dit kan er voor zorgen dat je wensen ten aanzien van het product veranderen. En dat is goed. Op ieder moment dat je wensen veranderen kunnen we het proces bijsturen.

Software waar je mee wil werken

We werken volgens de principes van ‘inclusive design’. Dat wil zeggen dat we de samenwerking opzoeken met de eindgebruikers van je product. Alleen als we hun wensen en behoeftes écht kennen, kunnen we een product maken waar iedereen mee kan en wil werken.

We vieren het succes

De oplevering van het product is altijd op een plek die jij kiest, met de mensen die daar bij horen. We ronden de samenwerking af door het samen te vieren. Want als een nieuw product het levenslicht ziet, is dat een feestje waard!

Inclusive design

2

Altijd mét de eindgebruiker

Een product is geslaagd als het wordt gebruikt. En de gebruiker bepaald uiteindelijk of een product waardevol is of niet.Wij geloven dan ook dat we deze gebruiker moeten betrekken bij het maken van onze producten.

Samen met de klant kijken en luisteren we gedurende het hele proces goed naar de wensen en behoeften van (alle) eindgebruikers. En dat noemen we: Inclusive design. Dit levert producten op die echt waarde toevoegen omdat iedereen er gemakkelijk en graag gebruik van maakt.

Altijd gebruiksvriendelijk

Wil je dat jouw app of software gebruiksvriendelijk is voor zoveel mogelijk mensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze producten zijn door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Dus voor managers, secretaresses, kinderen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen van diverse culturen, ouderen en laaggeletterden. En natuurlijk ook door jou! Wij werken volgens de principes van Inclusive design. ContactPortfolio

Expertise

NoXqs heeft een groot team van ontwikkelaars met ieder een eigen talent. We beschikken over de nodige expertise, maar blinken uit in de flexibiliteit hierin. Dat maakt dat we altijd in kunnen spelen op nieuwe trends en je software snel up-to-date kunnen maken. Hiermee loop jij als organisatie nooit achter.

Waar we bijzonder goed in zijn: Ruby on Rails, iOS, Android, C#, php, Bootstrap, Python, SASS, Css, Unity, HTML, en nog veel meer….

NoXqs heeft veel expertise