Inspiratie Zomer 2016

De zomer is in volle gang en voor veel mensen staat de vakantie voor de deur. Dit is het moment om eindelijk dat boek uit te lezen, de zon onder te zien gaan of juist weer op te zien komen. Je to do lijst is héél kort (en hoeft toch niet af). Er is tijd om samen te zijn met de mensen die je graag om je heen hebt. Een goed moment om je hoofd eens helemaal leeg te maken.

En in een leeg hoofd is veel plek voor nieuwe inspiratie.

Ook dit jaar hebben verschillende mensen samen met ons een magazine gevuld boordevol inspiratie. Neem vanaf je vakantiestekje gerust een uurtje de tijd om naar al deze prachtige bijdragen te kijken. En zit je vakantie er al op? Ga dan nog even in vakantiemodus op een mooie zomer avond en laat je inspireren!

Ontzettend bedankt voor al jullie bijdragen! En geef het door!

Inspiratieblog Zomer 2016