Inspiratie Zomer 2016

Wij werden de afgelopen maanden geïnspireerd door..

Ontmoetingen met nieuwe mensen met gave ideeën. Nieuwe technologieën waarmee we nog betere oplossingen kunnen bedenken. Mooie mensen die meer bereikten dan dat ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Een Autist Hunter die op unieke wijze vooroordelen over werken met autisme in beeld bracht.  Een veld vol paardenbloemen als we uit het raam naar buiten staarden. Mensen die door technologie écht zelf hun zorg mogen en kunnen kiezen. En nog veel meer. Wij zijn benieuwd naar jouw inspiratiebronnen.

De zomer staat voor de deur. Ook dit keer maken we weer een blog met een verzameling van artikelen, filmpjes en gebeurtenissen waardoor wij – en de mensen waarmee we samenwerken – geïnspireerd raken. Voor dit blog ben ik op zoek naar wat je mooi vindt en de moeite waard is om te delen op ons blog. Heb je de komende week zin en tijd om wat in te sturen, doe dat dan gerust.

Voor een indruk van de inspiratie uit voorgaande jaren kun je hier een kijkje nemen:

Inspiratie voor 2016 Inspiratie voor de zomer 2015

Insturen van een inspiratiebijdrage kan door dit formulier te gebruiken. Waardoor werd jij geïnspireerd?