Rozerva

Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. In Rozet zijn de Bibliotheek, Volksuniversiteit, het Erfgoedcentrum, Kunstbedrijf Arnhem, Kunstuitleen To-ART en café-restaurant Momento gehuisvest. Zij organiseren lezingen, cursussen, workshops, debatten, presentaties, optredens en tentoonstellingen.

Om al deze activiteiten te coördineren en soepel te laten verlopen, had Rozet behoefte aan een reserveringssysteem dat niet alleen door de beheerders van Rozet gebruikt zou kunnen worden, maar ook door alle partijen die het huisvest.

 

“Reserveringssystemen zijn vaak erg complex, maar met dit reserveringssysteem kan ik écht fijn werken”

Noortje over Rozerva

 

Door intensief met de bewoners van Rozet samen te werken hebben we ‘Rozerva’ ontwikkeld, een toegankelijk en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem dat probleemloos de ca. 10.000 reserveringen per jaar verwerkt. Een intuïtief systeem bovendien waar geen uitgebreide instructie voor nodig is om het te gebruiken.

Intussen hebben we ‘Rozerva’ uitgebreid met een managementrapportagesysteem dat zinvolle, heldere en handzame inzichten geeft over het gebruik en de gebruikers van de zalen. Er is een module ontwikkeld voor de website die het voor de bezoekers eenvoudig mogelijk maakt een optie op een ruimte te nemen. En we hebben een koppeling gemaakt met het aanwezige narrowcastsysteem, zodat de reserveringsinformatie direct getoond kan worden aan de bezoekers.

Het is een mooi project geworden dat nog steeds groeit en waarmee we kunnen laten zien waar we goed in zijn: Samen software ontwikkelen waar iedereen mee kan en wil werken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Meer weten over de reserveringssystemen van NoXqs? Neem contact op met Donald!