NIEUW – Kennisbundel ‘Technologie en Apps’ op kennisplein

Technologie en apps voor de gehandicaptensector zijn volop in ontwikkeling. Het is haast niet bij te houden! Iedere organisatie houdt zich bezig met het maken van apps, ontwikkelen van digitale belevenissen, virtual reality en online games.

Daarom biedt het Kennisplein vanaf vandaag informatie en inspiratie aan in de Kennisbundel ‘Technologie en Apps’

Het Kennisplein
In de gehandicaptensector is veel kennis en ervaring beschikbaar. Maar vaak blijft dit verborgen binnen een organisatie. Het Kennisplein Gehandicaptensector zet zich er voor in dit te veranderen. Het is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en hun kennis en ervaring kunnen uitwisselen. Fysiek, tijdens bijeenkomsten, in netwerkbijeenkomsten of op de jaarlijkse Kennismarkt, maar ook digitaal.

Samen-werken Samen-delen
Met veel plezier heb ik – samen met de mensen die zich iedere dag bezig houden met innovatie in de gehandicaptenzorg – deze bundel gevuld. Ik wil dan ook alle mensen die een bijdrage hebben geleverd enorm bedanken!

Ook een mooie innovatie gemaakt die je wil delen?
Dat kan. Alle verhalen, methoden, bijeenkomsten, technologische ontwikkelingen en apps zijn welkom. Je kunt je bijdrage leveren door dit formulier in te vullen: Producten en Apps in de praktijk.

Voor nu wens ik jullie veel leesplezier.

Hartelijke groet,
Sanne van der Hagen