Inspiratiealbum 2016

Beste mensen,

Het jaar zit er op. De laptop mag dicht, de stekker uit het stopcontact, de telefoon op stil. De laatste weken van het jaar. Voor velen een moment van reflecteren en preluderen; om terug te blikken op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, om weer op te laden en vooruit te kijken.

Wij geven jullie ook dit jaar graag weer iets moois mee voor in de donkere dagen voor Kerst, voor tijdens de stille uurtjes. Voor een moment van rust tijdens de drukke dagen. Of gewoon om te delen als je samen bent met de mensen die je lief zijn.

Dus, alsjeblieft hierbij ons kerstcadeau: een prachtig inspiratiealbum, speciaal voor jullie. Het resultaat van de vraag die wij stelden aan de mensen om ons heen: “Waar krijg jij energie van?” Wat een overvloed aan mooie antwoorden kregen we toegestuurd! Al die energie hebben we gebundeld en in een mooi album gevat.

Om het verhaal rond te maken: Klik op het inspiratiealbum en kijk hieronder naar de livestream.
En je zult zien: wij krijgen energie van jullie, juist in deze donkere dagen!

Namens alle medewerkers van NoXqs wens ik jullie een ontspannen kerst, en veel inspiratie en hernieuwde energie voor het komende jaar. “May your days be light!”
Bekijk het inspiratiealbum
Karlijn Migo-Merx, directeur NoXqs

Update: De kerstboom is inmiddels afgetuigd, de versiering is weer opgeborgen en de livestream is offline. Maar wat een energie hebben we van jullie gekregen! Telkens wanneer jullie het inspiratiealbum opende, begonnen de lichtjes in onze boom te flikkeren. Onze laatste dagen van 2015 waren gloedvol en licht en dat nemen we mee het nieuwe jaar in!