Waar krijg jij energie van?

Wij krijgen energie….
Van een hele dag ideeën bedenken met de mensen waarmee we samenwerken. Van interactie met eindgebruikers om onze oplossingen nóg beter te maken. Van grappen en grollen op de werkvloer en van eendrachtig het vuur uit de schoenen lopen om een deadline te halen. Van een opleveringsfeestje na een geslaagde acceptatietest. Wij krijgen er energie van. En waar krijg jij energie van?

Een nieuw, fris jaar staat voor de deur. Ook dit keer maken we weer een blog met een verzameling van artikelen/ filmpjes & gebeurtenissen waardoor wij – en de mensen waarmee we samenwerken – geïnspireerd raken. Voor dit blog zijn we op zoek naar wat jou energie geeft en wat je graag zou willen delen op ons blog. Heb je de komende weken zin en tijd om wat in te sturen, doe dat dan gerust.

Voor een indruk van de inspiratie uit voorgaande jaren kun je hier een kijkje nemen: Inspiratie voor de zomer

Insturen van een inspiratiebijdrage kan door dit formulier te gebruiken. Waar krijg jij energie van?

We kijken uit naar jullie bijdragen!