Wat inspireert jou?

We zijn in 2015 weer fris van start gegaan. Vanaf 1 januari is Karlijn Migo Merx onze nieuwe directeur en met Karlijn aan het roer hebben we al heel veel leuke, nieuwe opdrachten uitgevoerd. Met name het samenwerken met cliënten van diverse organisaties hebben we als heel bijzonder ervaren.

Voor veel mensen staat nu de vakantie voor de deur. Ik maak ook dit keer weer een blog met een verzameling van artikelen/ filmpjes & gebeurtenissen waardoor wij – en de mensen waarmee we samenwerken – geïnspireerd raken. Voor dit blog ben ik op zoek naar wat jou inspireert en wat je graag zou willen delen op ons blog. Heb je de komende weken zin en tijd om wat in te sturen, doe dat dan gerust.

Voor een indruk van de inspiratie uit voorgaande jaren kun je hier een kijkje nemen: Inspiratieblog Noxqs

Insturen van een inspiratiebijdrage kan door dit formulier te gebruiken.

Mijn inspiratiebijdrage

Alvast een fijne zomer gewenst!

Sanne van der Hagen