Inspiratie voor 2015

Ga naar het inspiratieblog

 

We hebben als Noxqs weer een enerverend jaar achter de rug! Net als voorgaande jaren maak ik voor de kerst een blog met inspirerende artikelen/filmpjes/gebeurtenissen.

In de vakantiedagen rondom de kerst hebben mensen soms zin om even helemaal niets te doen,  maar andere zoeken juist de verdieping op. Er is op deze dagen wat meer tijd om een film eens helemaal te zien of een artikel eens grondig door te lezen.

Ik ben op zoek naar wat jou inspireert en wat je graag zou willen delen met anderen. Heb je de komende twee weken zin en tijd om wat in te sturen, doe dat dan gerust. Voor een indruk van de inspiratie uit voorgaande jaren kun je hier kijken:

Inspiratie voor 2014 Inspiratie voor 2013

Insturen kan door dit formulier te gebruiken.

 

Met vriendelijke groet namens NoXqs,

Sanne van der Hagen