Start Promotieonderzoek

Online risico’s van het internet voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Mijn naam is Rogier de Groot en ik ben docent en onderzoeker aan de hogeschool Leiden. Binnen de opleiding Toegepaste Psychologie hou ik me met name bezig met het thema jeugdcriminaliteit. Ik ben ontwikkelaar en coördinator van de module Criminologie en het minorprogramma Jeugdcriminaliteit en Veiligheid.

Sinds eind vorig jaar ben ik begonnen met een promotieonderzoek naar de risico’s van internetgebruik onder jongeren met een licht verstandelijke beperking. Eind juli heb ik een promotiebeurs in de wacht gesleept van het NWO, waardoor ik mijn onderzoek de komende jaren handen en voeten kan geven.

Hieronder vindt u een verkorte tekst van mijn promotievoorstel. Bent u geïnteresseerd in mijn onderzoek of heeft u vragen/suggesties? U kunt mij dan gerust mailen (groot.de.r@hsleiden.nl) of bellen (0638829482).

Inhoud promotieonderzoek Meer over het lectoraat