NoXqs heeft nieuw bestuur

Per november is Masc het nieuwe bestuur van NoXqs. Het Nijmeegse ICT-bedrijf heeft twintig jaar ervaring in ICT, software en online marketing. Met het nieuwe bestuur blijft de identiteit van NoXqs als social enterprise behouden. We blijven een plek waar zowel medewerkers als opdrachtgevers het beste uit zichzelf halen.

Wie is Masc?

Masc is een bedrijf in Nijmegen met vijfentwintig medewerkers. Het bestaat sinds 1994 en richt zich op software & apps, ICT en online marketing. Voor veel opdrachtgevers is Masc een partner en strateeg bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. De oprichters en directeurs van Masc, Rob Burow en Michiel Geurts vormen het nieuwe bestuur van NoXqs.

Verandert er iets?

De identiteit van NoXqs als social enterprise blijft behouden. We blijven een bedrijf waar medewerkers de ruimte krijgen zich te ontwikkelen en waar opdrachtgevers verzekerd zijn van software die echt iets toevoegt. Tegelijk verwachten we dat het nieuwe bestuur met haar ervaring in ICT ons kan helpen ons verder te professionaliseren. Natuurlijk houden we onze relaties op de hoogte van ontwikkelingen.

Contact

Met vragen of opmerkingen kun je terecht bij Michiel Geurts, directeur van Masc en interim directeur bij NoXqs.

MichielGeurts@noxqs.nl
  www.masc.nl