Pictogenda App

De Pictogenda is een begrip onder mensen met een beperking. De eenvoudige agenda die met Picto’s ondersteund is, vormt voor veel mensen een belangrijke leidraad in het dagelijks leven. De verschuiving van papier naar digitaal is overal zichtbaar, ook in de zorg. En niet zonder reden, een digitale Pictogenda kan veel voordelen bieden ten opzichte van de papieren agenda:

  • Er is altijd genoeg ruimte om dingen op te schrijven
  • De picto’s raken nooit op
  • Je kan foto’s, video’s en ingesproken berichten toevoegen

Voor die mensen die het prettig vinden om een app te gebruiken, kan het helpen bij het vergroten van zelfstandigheid. Grotere zelfstandigheid voor mensen met een beperking is het grote doel van zowel Pictogenda als NoXqs, daarom zijn we heel blij met deze samenwerking.

[symple_button url=”https://itunes.apple.com/nl/app/pictogenda/id902430824?l=en&mt=8″ color=”blue” size=”large” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”” icon_left=”” icon_right=””]Download gratis de Pictogenda App[/symple_button]

Deze diashow vereist JavaScript.