Cliëntenwebsites en platforms

Hieronder vind je een overzicht van de cliëntenwebsites van verschillende zorgorganisaties in Nederland.

Er ontbreken er vast nog een paar. Welke van deze sites worden nu daadwerkelijk gebruikt? En welke is volgens jou ontworpen vanuit een visie? In ieder geval een mooi overzicht van de diversiteit.

De rode buttons zijn cliëntensites/portalen die niet toegankelijk zijn voor publiek. De oranje buttons zijn wel toegankelijk, maar niet volledig of je moet een account aanmaken. Blauwe buttons zijn vrij toegankelijke websites.

AbronanetHalloPrismaTalant OnlineIkkies AmarantPlurynpleinPluryn websiteFatima voor JouIk ben online (link4all)Klikik (Amerpoort)AmerpoortTVBegeleiden in Groei (Amerpoort)Duidelijk ReinaerdeSyndion CliëntenASVZTVPameijerTVMijn VanBoeijenB-Link Bartimeus99gram (Accare) Mijn leven lang leren (’s Heerenloo)JIP (’s Heerenloo)GemivavraagGemiwebPhiladelphiaSovakHoi KentalisHumanitas DMHOjaa (Lichtenvoorde)