Narrowcasting

NoXqs heeft een eigen Narrowcasting systeem ontwikkeld op basis van de Raspberry Pi. De Raspberry Pi is een volledige computer die zo groot is als een credit card en goedkoper dan een gemiddeld computerspel. Hierdoor kunnen we een systeem aanbieden dat zowel flexibel als betaalbaar is. Op het scherm kunnen we allerlei relevante informatie weergeven, van interne informatie die zelf beheerd wordt tot alles wat op het internet vrij beschikbaar is. Denk daarbij aan nieuws, verkeer of weer, maar ook social media of website statistieken.

Wij bieden geen standaard systeem voor de opbouw van het scherm, maar maken voor iedere opdrachtgever een unieke vormgeving zodat deze altijd precies past bij je wensen.

Hieronder een aantal voorbeelden van schermen die we gemaakt hebben.

Wil je meer informatie over onze narrowcasting systemen? Neem dan contact met met ons op.

Meer over Raspberry Pi Contact