DROOM!

DROOM! is een inspirerende vergader- en flexwerklocatie in het hart van de KAN-regio (Knooppunt Arnhem Nijmegen). Daarnaast biedt het pand van DROOM! ook kantoorruimte aan ons bedrijf en Hesticare. We maken graag gebruik van elkaars diensten. Zo zijn we heel gelukkig met de medewerkers van DROOM! die ons iedere dag voorzien van schone vaat (en ons helpen bij het opruimen van de vieze!). En we mogen regelmatig genieten van de heerlijke geur van vers gebakken appeltaart die vanuit de keuken ons kantoor binnendrijft.

Samen met de medewerkers van DROOM! hebben we gezocht naar een vormgeving voor de website. De uitstraling moet de bezoekers duidelijk maken dat het om een bijzondere (werk)omgeving gaat. Maar de website moet ook gemakkelijk zijn in het gebruik. Het resultaat is een toegankelijke website die in het oog springt.

Om flexwerkers te voorzien van nieuws en actuele reisinformatie hebben we op vraag van DROOM! de flexwerkruimte voorzien van een mooi narrowcastingsysteem. Zo weet je precies wanneer je je spullen moet pakken om de trein te halen.