We maken de pictogenda app

De Pictogenda is een begrip onder mensen met een beperking. De eenvoudige agenda die met Picto’s ondersteund is vormt voor veel mensen een belangrijke leidraad in het dagelijks leven. Daarom zijn we bij NoXqs trots om te mogen vertellen dat wij in opdracht van Springermedia de Pictogenda App gaan bouwen!

De verschuiving van papier naar digitaal is overal zichtbaar, ook in de zorg. En niet zonder reden, een digitale Pictogenda kan veel voordelen bieden ten opzichte van de papieren agenda. Er is altijd genoeg ruimte om dingen op te schrijven, de picto’s raken nooit op en je kunt foto’s, video’s en ingesproken berichten toevoegen. Het zal niet voor iedereen een voordeel zijn, maar voor die mensen die het wel prettig vinden kan het helpen bij het vergroten van zelfstandigheid. Grotere zelfstandigheid voor mensen met een beperking is het grote doel van zowel Pictogenda als NoXqs, daarom kijken we erg uit naar de samenwerking en de toekomst!