De WMO en de inzet van technologie

Ik hoor nog bijzonder weinig de vraag: hoe kan technologie ons helpen in alle veranderingen rondom de WMO?

Ik ben van mening dat als we allemaal nadenken over hoe we technologie slim in kunnen zetten om mensen meer regie te geven over hun eigen leven, we echt een verschil kunnen maken. Er liggen talloze kansen, maar we moeten ze wel met z’n allen omarmen. Movisie deed met ‘Digivaardig in Welzijn‘ een goede zet om dit thema onder de aandacht te brengen. Onderstaande krant geeft een mooi beeld van de stand van zaken.  En wil je weten wat de betekenis van technologie kan zijn de komende jaren? Wil je weten hoe ‘Meer zorg met Minder geld’ om kunnen zetten in ‘Cliënten krijgen meer in minder tijd’? Lees dan de krant of kom vrijblijvend langs voor een inspirerend gesprek met een van onze medewerkers bij Noxqs.

 

krant-afb
klik op de afbeelding om het artikel te lezen.