Kunst laten zien én verkopen: Het kan met het zorgveilinghuis

Met Zorgveilinghuis bieden we kunstenaars en zorginstellingen een landelijk digitaal platform aan waar ze hun kunstwerken zichtbaar kunnen maken én kunnen verkopen. Elke zorginstelling heeft wel een atelier waar schilderijen, beelden, tekeningen en andere kunstwerken gemaakt worden. Het komt echter veel voor dat deze prachtige werken onzichtbaar blijven voor het publiek. Terwijl er een groeiende vraag is, steeds meer mensen willen graag een origineel en betaalbaar kunstwerk in huis.

Samen met een kleine groep mensen afkomstig uit diverse ateliers hebben we een plan gemaakt voor de werking van het Zorgveilinghuis. Dat plan kun je hier lezen: Zorgveilinghuis: hoe werkt het

Wat we nog zoeken:
Om de kunst beschikbaar te maken voor al die mensen die graag een betaalbaar kunstwerk aan de muur willen hangen, zijn we nog op zoek naar een aantal ateliers die samen met ons het werk van hun kunstenaars online willen zetten.

Wat kun je doen?
Wil je met je atelier of werkplaats deelnemen aan dit initiatief, lees dan de werkwijze zorgveilinghuis en schrijf je in: Inschrijfformulier. Voor vragen: mail naar Sanne at Noxqs.nl of bel 0481 785064. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.  

Het Zorgveilinghuis is een initiatief van ZorgDigi en NoXqs. Samen ontwikkelen zij vernieuwende projecten die de mensen uit verschillende leefgebieden bij elkaar brengen.