Noxqs krijgt nieuwe afdeling in Arnhem

Uniq Development
In de afgelopen anderhalf jaar is Noxqs Labs uitgegroeid tot een bedrijf met 15 medewerkers. Daarmee hebben we een maximum bereikt en we kunnen niet verder groeien. Nog elke dag ontvangen we telefoontjes van mensen die door hun ASS niet aan het werk kunnen, maar dolgraag willen! We zoeken daarom al enige tijd naar een partner die zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor een nieuwe afdeling van NoxqsLabs. Mede door onze gemeenschappelijke visie op werken met mensen met een beperking is deze samenwerking tussen Noxqs en Zorgdigi tot stand gekomen. Zorgdigi start per 1 mei 2013 met een eigen ontwikkelafdeling

Zorgdigi
Zorgdigi is een bedrijf dat webapplicaties maakt. Zorgdigi ontwikkelde al diverse applicaties voor de zorg, maar heeft nu besloten een eigen ontwikkelafdeling te starten waarbij ze werken vanuit de visie van Noxqs.

Meer weten?
Wil je graag meer weten of een gesprek aanvragen? Neem dan contact op met Jeroen van Schaik info@noxqslabs.nl of 0481- 785064Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website Uniqdevelopment.nl