Week van de digitaliteit

Vanaf dinsdag 26 februari 2013 vindt er binnen Maasveld een uniek evenement plaats, de week van de digitaliteit. 

Drie dagen waarin CL!CT centraal staat, waarbij medewerkers en bewoners van Maasveld of andere werkstichtingen van Koraal Groep zelf vertellen wat verschillende elektronische hulpmiddelen voor hen hebben betekend. Ook kun je luisteren naar verschillende externe sprekers en deelnemen aan workshops en demonstraties.

CL!CT is een innovatief ondersteuningsaanbod voor cliënten, ontwikkelt door Koraal Groep. Een samenvoeging van ‘cliënt’ en ‘ICT’. Natuurlijk staat de cliënt hierbij centraal en is ICT ondersteunend om de persoonlijke doelen van die cliënt te realiseren. De ondersteuning van CL!CT richt zich in alle gevallen op zelfredzaamheid en normalisatie van de cliënt.

Omdat de wensen en doelen van onze cliënten nogal uiteenlopen, kan CL!CT uiteenlopende vormen aannemen. Tijdens de Week van de Digitaliteit kun je deze allemaal bekijken én uitproberen.

Bekijk hier het programma en meld je aan via dit formulier.