‘Baan bij autisme werkt beter dan behandelen’

“Leerwerkproject bij Philips zet aan tot omslag in denken over autisme.

Ook jonggehandicapten (‘Wajongers’) met autisme kunnen uiterst waardevolle arbeidskrachten zijn. Geef ze klussen waarin hun stoornis geen nadeel, maar juist een voordeel is; laat ze niet ’zwemmen’; voorkom situaties waarin ze overprikkeld raken – en je moet er niet van staan te kijken als je bedrijf of organisatie er (veel) beter van wordt.” Lees het hele artikel op Autismewerktwel.nl

Daarnaast hebben we zelf de ervaring dat het doen van zinvol werk, werkt bij mensen met autisme. In Noxqs werken al sinds 2010 jongeren met ASS en een passie voor ICT. We ervaren dat de jongeren opbloeien en enorm groeien in hun werk, maar ook daarbuiten. Wil je meer weten over Noxqs? Of wil je een website of app laten maken? Neem dan gerust contact met ons op.