Technologie en inclusie

Vooraankondiging Netwerkbijeenkomst op Donderdag 1 november 2012.

Op Donderdag 1 november 2012 organiseert de Coalitie voor Inclusie een netwerkbijeenkomst rondom het thema: Technologie en Inclusie.

Initiatiefnemers zijn Paul Imthorn en Erica van Harn (netwerk VG2.0). Diverse presentaties laten zien welke bijdrage technologie kan leveren aan inclusie en de kwaliteit van bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Vervolgens is er gelegenheid om met elkaar hierover in gesprek te gaan.

U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom bij gastheer ’s Heeren Loo te Amersfoort.

Het programma begint om 15.00 u en eindigt om 18.00 uur, waarna u een kop soep en een broodje wordt aangeboden en er ruimte is om te netwerken. Doel van de bijeenkomst is: informeren en inspireren. Bekijk hier het volledige programma.

Volg ons ook op twitter: @cvinclusie  en #vg20 en via de Linkedin-groepen: ‘Coalitie voor Inclusie’ en ‘VG 2.0 Social Media en Zorg 2.0 voor mensen met een verstandelijke beperking’.

Aanmelden
Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via info@coalitievoorinclusie.nl o.v.v. ‘netwerkbijeenkomst technologie en inclusie’. U ontvangt dan een bevestiging, programma en routebeschrijving.  Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.