Supportapps The Movie

Volledig 2.0 support van de missie van uw zorgorganisatie

Zelfredzaamheid, eigen regie, kwaliteit van bestaan, inclusie, samenwerking met het sociale netwerk van cliënten: Support Apps creëert talloze nieuwe mogelijkheden om hier invulling aan te geven.

Voor wie zijn Support Apps? Support Apps zijn computerapplicaties voor mensen met een verstandelijke beperking, mantelzorgers, professionele ondersteuners en zorgorganisaties.

Wat betekenen Support Apps? Toegang tot sociale media, agenda, muziek, persoonlijke informatie: alles aangepast aan de eigen mogelijkheden. Digitaal support van mantelzorgers en professionele ondersteuners. Informatie op maat vanuit de zorgaanbieder.

Support Apps zijn te gebruiken vanaf iedere drager: smartphones, tablets en alle computers.

Support Apps is een platform waarop zorgorganisaties samen met ons applicaties kunnen ontwikkelen. Tijdens de ontwikkeling stellen we het volledige programma gratis ter beschikking voor de zorgorganisatie. Cliënten en medewerkers kunnen er dan al vast gebruik van maken. Wil je meer weten? Bel of mail ons: info@noxqs.nl of 0481450640.