Doe es ff digitaal!

Noxqs organiseert begeleiderscongres over de mogelijkheden van internet voor begeleiders in de zorg.

Sanne van der Hagen (Noxqs) en Bertho Smit (Vilans) organiseren 8 december 2011 een congres voor begeleiders uit de gehandicaptenzorg. Om ons te volgen kun je #doeffdigitaal volgen op twitter. Of bekijk natuurlijk de berichten op de website. Zie hier de sfeerrapportage.

Internet verandert weinig aan de zorgvragen, maar wél aan de manier waarop we met deze zorgvragen omgaan.Wat betekent de digitalisering voor jouw werk? Hoe kan de digitale ontwikkeling je helpen en welke kansen biedt het? Wat heb je nodig? Hoe kunnen jouw cliënten ermee aan de slag en hoe bevorder je veilig internetten zonder betutteling? 

Een greep uit de vragen waar we mee aan de slag gaan tijdens het eerste VG 2.0 begeleiderscongres.

Verslagen en presentaties zullen na afloop hier op de website verschijnen.
Bekijk hier het volledige programma.