Leren als individu

… en niet als onderdeel van het gemiddelde. De meeste mensen leren volgens het onderwijssysteem zoals dat voor de meest voorkomende leerstijlen is opgesteld. Wij weten dat er veel mensen zijn die niet onder de groep ‘meest voorkomende mensen’ vallen. Hier een filmpje dat deze mensen een hart onder de riem steekt.In

 de post over Autipower zei ik het al: Mensen met autisme laten zich niet indelen. Ook niet met een labeltje ‘autisme’. Ze vragen van je dat je ze ook zo benadert, niet vanuit een handleiding of een methode, maar als mens, als individu met een eigen manier van denken en doen. En dat vraagt volgens Theo Peeters om creativiteit, zowel van ouders als van professionals.

[symple_button color=”red” url=”http://www.youtube.com/watch?v=4FE1CLS7i3k” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Bekijk: Leren als individu[/symple_button]